ervaren lifttechnici
24 / 7 bereikbaar
oog voor detail & kwaliteit
close menu

Wij liften jou doorheen ons visueel aanbod

Je leest honderden technische details over liften, maar je kan er jou moeilijk iets bij voorstellen? Hier vind je alvast enkele gerealiseerde projecten met onze diverse soorten liften: huisliften, personenliften en goederenliften. Je kiest steeds zélf het type en design en wij zetten het in amper anderhalve maand om in een unieke en praktische lift. Hoe onrealiseerbaar jouw idee ook lijkt, aarzel geen moment om het met ons te delen.

Soorten liften

Wil je een lift in huis die geen lawaai maakt of lijkt het jou beter dat de lift zo weinig mogelijk plaats inneemt? Dan kan je alvast kiezen tussen een stille hydraulische lift of een kleinere machinekamerloze lift. Geen idee hoe zoiets eruit ziet? Ter inspiratie vind je op deze pagina al enkele gerealiseerde projecten met onze liften.

De liftdeuren bepaal je best in functie van de voorziene plaats. Laat je bijvoorbeeld een kleine lift in huis plaatsen, dan volstaat één draaideur, maar voor grotere liftschachten zijn automatische deuren aan te raden. Moet de lift verschillende ruimtes horizontaal met elkaar verbinden? Dan is een doorlooplift zeker een interessante optie.

Wil je meer dan enkel een personenlift, zoals een lift die ook zwaardere objecten mee verplaatst? Dan zijn onze goederenliften ongetwijfeld wat jij zoekt. Voorbeelden van zulke liften zijn magazijnliften, ziekenhuisliften of keukenliften.

BKG (202)

Liftstyling

Maak van jouw lift een echte eyecatcher! Wees origineel en laat bijvoorbeeld een lift in glas plaatsen, zodat je vanuit de hoogte een prachtig panoramisch uitzicht hebt over jouw pand. Uiteraard kan je ook experimenteren met de look van de andere lifttypes. Een stijlvolle cabinekleur, spiegels op het plafond of een fancy zitbankje, maken het geheel af. Misschien kunnen deze afbeeldingen jou alvast op ideeën brengen!

Wat je niet op de foto ziet

Al onze liften voldoen aan de huidige veiligheidseisen en zijn betrouwbaar. Dat zie je niet op de foto, maar Quality Lift kan jou dat absoluut garanderen. Verder is het ook belangrijk om regelmatig een onderhoud in te plannen, zodat de lift niet onverwachts in panne valt.