ervaren lifttechnici
24 / 7 bereikbaar
oog voor detail & kwaliteit
close menu

We lift you up since 2003

Met 12 jaar voorafgaande ervaring als lifttechnieker richtte Geert Platteau in 2003 Quality Lift op in het Oost-Vlaamse Oudegem. Het liftbedrijf groeide uit tot een betrouwbare partner met aandacht voor kwaliteit en details. Minstens 7 ervaren medewerkers zijn dan ook dagelijks op pad in Vlaanderen om veilige liften te installeren, te onderhouden of te herstellen en daarmee aan de wensen van de klant te voldoen. Neem alvast een kijkje in ons portfolio.

Je hoeft zeker geen bedrijfspand te hebben om bij Quality Lift een lift te kopen. Ook liften bouwen in woningen van particulieren behoort tot ons uitgebreid aanbod. Bovendien kunnen onze medewerkers zowel een nieuwe lift plaatsen in een bestaand gebouw als een lift installeren in een nieuwbouw. Er zijn verschillende soorten liften, namelijk: huisliften, personenliften en goederenliften. Daarnaast kunnen wij ook bestaande liften moderniseren tegen een betaalbare prijs.

img-intro

Huisliften

Een huislift is bedoeld om in huis te plaatsen voor oudere of slechtziende mensen, huisgenoten in een rolstoel of om meer comfort te hebben in de woning.

Personenliften

We plaatsen personenliften zowel in woningen en appartementsgebouwen, als in winkelpanden, kantoorruimtes of horecazaken.

Goederenliften

Met goederenliften kan je zwaardere gewichten verplaatsen. Voor bepaalde sectoren zijn er specifieke liften zoals keukenliften in horeca of bedliften in ziekenhuizen.

202
616
614
621
599
602
626

Onderhoud

Of je nu een nieuwe lift laat plaatsen in een bestaand gebouw of in een nieuwbouw, laat jouw lift dan regelmatig onderhouden om gevaarlijke ongelukken te voorkomen. Wist je trouwens dat dit verplicht is voor personenliften en goederenliften?

Modernisatie

Soms kan je jouw lift ook een tweede leven inblazen in plaats van hem helemaal te vervangen. Laat daarom jouw lift vakkundig door ons moderniseren. Hé… voor liften van vóór 1958 is dit wettelijk verplicht tegen 31 december 2022!

Realisaties

Quality Lift ontwerpt ook een bijpassend design voor jouw lift. Soms werken we hiervoor samen met een andere professionele partner. Inspiratie nodig? Ontdek dan onze vorige realisaties.

Nieuws

Blijf je graag op de hoogte over bijvoorbeeld recente wetgeving omtrent liftbouw? Of wil je eerst meer informatie vooraleer je een lift zal kopen? Lees dan onze actuele nieuwssite!