ervaren lifttechnici
24 / 7 bereikbaar
oog voor detail & kwaliteit
close menu

Waarom een lift kopen bij Quality Lift?

Sinds 2003 is Quality Lift dé specialist in de installatie van nieuwe liften. We nemen zowel de liftbouw als de plaatsing van het toestel voor onze rekening, alsook het onderhoud achteraf en bijkomende herstellingen. Wij leveren al onze liften meestal af binnen de 6 weken, conform de laatste nieuwe veiligheidsregels. Ook bestaande liften kunnen we hieraan vlot aanpassen door ze te moderniseren.

Voor de liftbouw bieden wij verschillende soorten liftaandrijvingen aan, zoals hydraulische liften met olie of machinekamerloze liften met een motor in de schacht. Voor deuren kan je kiezen tussen liften met draaideuren of automatische schuifdeuren. Naast het technische aspect speelt ook de esthetiek een belangrijke rol wanneer je een lift gaat kopen. Zo beslis je grotendeels zelf over het liftdesign. Van cabinekleuren tot verlichting, leuningen, zitbankjes, displays of afwerking van de deuren, wij werken alles uit volgens jouw smaak!

Vind de lift die het best bij jou past

Huisliften

Indien je een lift in huis wenst, bijvoorbeeld voor ouderen of minder mobiele mensen, bekijk je best ons variërende aanbod aan huisliften. Zij bieden de ideale oplossing voor verplaatsingen in een rolstoel of met een rollator binnen de woning. Kies je voor een stille hydraulische lift of toch voor een kleine machinekamerloze lift? Quality Lift benut alle mogelijkheden die jouw huis biedt.

Personenliften

Wil je een lift kopen voor in jouw appartementsgebouw, winkel of horecazaak? Dan helpen wij jou graag verder met diverse personenliften. Deze liften kunnen zowel praktisch zijn, bijvoorbeeld doorloopliften, alsook origineel, zoals panoramische liften in glas.

Goederenliften

Ook voor goederenliften in magazijnen, ziekenhuizen of keukens, hebben wij een breed assortiment ter beschikking. Bekijk alvast enkele voorbeelden ter inspiratie.