ervaren lifttechnici
24 / 7 bereikbaar
oog voor detail & kwaliteit
close menu
Personenliften

Quality Lift: personenliften van het hoogste niveau

Trappen lopen is gezond, maar allesbehalve handig als je met een gevulde boodschappentas in het appartementsblok naar boven moet. Een residentiële personenlift van Quality lift vraagt slechts enkele bouwaanpassingen en het gebouw is voor iedereen toegankelijk. Met onze commerciële personenlift ontvang je ook zonder problemen klanten in een rolstoel of met een kinderwagen in jouw winkelpand of horecazaak.

Met 25 jaar ervaring én een eigen professioneel team van lifttechniekers, bouwt Quality Lift stijlvolle personenliften volgens jouw wensen. Na een persoonlijk gesprek, waarin we met jou alle details en het design overlopen, duurt het slechts 6 weken tot we de lift leveren en plaatsen. Heb je nadien toch een probleem? Dan zijn we 7/7 en 24/24 bereikbaar voor oplossingen! Neem hieronder alvast een kijkje in ons aanbod.

Al onze personenliften vind je hier!

Hydraulische en elektrische personenliften

De hydraulische personenlift wordt voortgedreven door een pomp met olie en werkt daardoor geruisloos. Je kiest deze lift het best voor laagbouw, zoals woningen, winkels of kantoren. Er hoort een kleine machinekamer bij van minimaal 1m². Bij onze elektrische personenliften zit de motor niet in een machinekamer, maar in de liftschacht, waardoor je plaats bespaart.

Wij installeren deze personenliften steeds met automatische schuifdeuren én met een gebruiksvriendelijke bediening. Indien de stroom zou uitvallen, keert de lift terug naar de vorige verdieping en openen de deuren vanzelf.

Panoramische personenliften en doorloopliften

Onze panoramische personenliften in glas creëren een ruim en licht effect. Heb je zelf ook een creatief of origineel idee? Dan werken wij dit graag volledig voor jou uit! Heb je eerder nood aan praktische verbindingen binnen jouw gebouw? Dan kies je best voor doorloopliften. Volg steeds alle technologische innovaties via onze actualiteitspagina.

Uw veiligheid is onze prioriteit

Uiteraard stelt Quality Lift veilige liften voorop en daarom zijn onze personenliften conform de Europese richtlijn 2014/33/EU. Een erkend keuringsorganisme moet om de 15 jaar een risicoanalyse uitvoeren en indien nodig kunnen wij deze personenliften moderniseren. Daarnaast staan onze ervaren technici ook in voor het verplichte onderhoud van zowel goederenliften als personenliften.

Onze personenliften

614
602
603
604
606
607
610
611
613