ervaren lifttechnici
24 / 7 bereikbaar
oog voor detail & kwaliteit
close menu
Goederenliften

Quality Lift verdiept zich in goederenliften

Stel jij veiligheid voorop in jouw bedrijf en wil je goederen voorzichtig verplaatsen zonder ze te beschadigen? Met enkele minimale aanpassingen bouwt en plaatst Quality Lift een goederenlift van 20 tot 2000 kg in jouw pand. Sommige types goederenliften kunnen bovendien ook personen met fietsen of grote groepen mensen verplaatsen.

Quality Lift is een bedrijf dat liften plaatst in alle soorten panden. Ons vakkundige team ontwerpt kwalitatieve goederenliften volgens de specifieke noden van jouw bedrijf. De installatie van de liften gebeurt steeds met veel respect voor het materiaal en de omgeving. Wij streven naar een persoonlijke samenwerking en stellen de wensen van de klant altijd voorop. Doorgaans plaatsen we de lift binnen de 4 weken na aanvraag en nadien bieden we dag en nacht een herstelservice aan bij liftstoringen. We berekenen telkens de voordeligste prijs voor jouw gekozen lift.

Onze goederenliften

617
618
619
620
621
622
623
624

Aangepaste goederenliften voor elke sector

Zoek je naar een industriƫle lift, zoals een magazijnlift voor palletten of zware goederen? Dan heb je bij Quality Lift keuze uit platformliften of cabineliften met diverse afmetingen en hefvermogens. Verder bieden we voor bedden en rolstoelen in rust- en ziekenhuizen gespecialiseerde bedliften en brancardliften aan.

Ten slotte bouwen wij ook kleine goederenliften in horeca, zoals keukenliften in restaurants voor voedsel en kookmateriaal. Nieuwsgierig naar welke lift het best bij jouw bedrijf past? Bekijk dan enkele professionele realisaties van Quality Lift!

Betrouwbare goederenliften

Wij laten niet alleen onze nieuwe personenliften, maar ook onze goederenliften keuren door een erkend keuringsorganisme. Onze goederenliften stemmen steeds overeen met de machinerichtlijn 2006/42/EU en onze lifttechniekers blijven de liften op regelmatige basis nazien. Goederenliften onderhouden is verplicht in Belgiƫ en daarom raden wij alvast een onderhoudscontract aan.