ervaren lifttechnici
24 / 7 bereikbaar
oog voor detail & kwaliteit
close menu
Huisliften

Woon langer thuis met een kwalitatieve lift in huis

Je wordt een dagje ouder, maar wil graag zo lang mogelijk thuis blijven? Of woon je samen met iemand in een rolstoel? Dan zorgt een huislift van Quality lift voor optimaal en duurzaam comfort in de woning. Een lift in huis biedt ook nog andere voordelen, zoals meer luxe in kangoeroewoningen, duplexappartementen of villa’s.

Het Quality Lift-team heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de sector. Tijdens een persoonlijke ontmoeting ontwerpen we een lift op jouw maat, voorzien van een design naar wens. Over een tijdspanne van 6 weken leveren en plaatsen onze professionele lifttechniekers jouw lift in huis. Nadien blijven we 7/7 en 24/24 beschikbaar voor herstellingen. Benieuwd naar ons aanbod woonhuisliften? Scrol dan zeker verder!

Ontdek al onze huisliften

Hydraulische huisliften en huisliften zonder machinekamer

De hydraulische huislift heeft een pomp met olie die de lift door middel van een piston omhoog pompt. Door de stille werking merk je amper dat er een lift in huis is. De hydraulische lift is het meest geschikt voor laagbouw, zoals een villa of privé-appartement. We plaatsen de bijhorende stuurkast op maximaal 8 meter van de liftschacht. Onze machinekamerloze huislift is een elektrische lift, waarvan de motor zich in de liftschacht bevindt. Daardoor is deze lift ruimtebesparend.

Panoramische personenliften en doorloopliften

Altijd al gedroomd van een glazen lift in huis? Quality Lift bouwt de meest uiteenlopende en innovatieve huisliften op maat. We staan jou hierin graag bij met advies en werken een voorstel uit tegen de scherpste prijs. Met een doorlooplift kan je bovendien verschillende kanten uit. De lift verbindt verschillende ruimtes en verdiepingen. Ontdek alvast de nieuwste trends via onze nieuwspagina.

Liften met draaideuren en liften met automatische deuren

Onze ervaren technici bouwen liften met draaideuren volgens flexibele afmetingen. Liften met draaideuren hebben overigens de grootste kooiafmetingen in de liftschacht. We plaatsen deze liften in de gewenste ruimte: een lift in huis of aan de buitenkant van de woning. Liften met schuifdeuren hebben een automatische bediening en zijn ruimtebesparend. In tegenstelling tot liften met draaideuren, hoeven er geen deuren naar buiten te openen.

Safety First

Alle nieuwe huisliften van Quality Lift zijn ontworpen volgens de Machinerichtlijn (2006/42/EG), maar vereisen geen regelmatige controle zoals personenliften en goederenliften. We raden wel sterk aan om periodiek door ons een onderhoud te laten uitvoeren om storingen te voorkomen.

Onze huisliften

202
583
596
597
598
599
600